If men define situations as real, they are real in their consequences. – Thomas theorem

Сблъсъкът на титаните

Posted in Today by bendyourcircuit on 24/10/2010

Фидосова vs Василев

Емил Василев, депутат от „Ред, законност, справедливост“, защитава Яне Янев срещу обвинения в хомосексуалност, като връща „жеста“ и обвинява Искра Фидосова, съпредседател на ПГ ГЕРБ, в сексуален тормоз и изнасилване.

[…] Поведението на компроматчиците си обяснявам единствено с обстоятелството, че Янев е изключително дискретен по отношение на личния си живот. Не обича да парадира с приятелките си, с цел да ги предпази от гнусотията на българската политика, а може би защото някои от тях бяха журналистки в известни столични медии и сами не желаеха тази близост да бъде афиширана.

[…] В този смисъл категорично не приемам обяснението, че медиите просто информирали, защото къде тогава остава обществената им отговорност за формиране на общественото мнение? Къде остава здравият разум? Ето защо и аз реших да бъда открит пред медиите и да споделя за едно жестоко издевателство над личността ми. Надявам се това да бъде отразено подобаващо, както се полага на един толкова важен информационен факт. Ако може на първа страница в „Труд” и с ей-такива букви. Още повече, че както извършителят, така и потърпевшият са народни представители. А именно: на 22.10.2010 г. бях брутално изнасилен от съпредседателката на ПГ на ГЕРБ г-жа Искра Фидосова. Местопрестъплението беше мъжката тоалетна на Народното събрание. Има пукната плочка, а един от умивалниците се клати. Веднага съм информирал за случая организационния секретар на РЗС г-н Тодор Великов, народен представител. Възнамерявам още в понеделник да внеса официална жалба до парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, защото знаете ли колко ми беше тежко? Преди това съм получил поне 100-тина sms от Фисова с порнографско съдържание. В жалбата ще настоявам по случая да бъдат сезирани ГДБОП и прокуратурата, тъй като случаят е от значение за националната сигурност. Надявам се на бързо и безпристрастно разследване.

Какво още разбираме от писмото на Василев?

Че Василев помага на медиите да формират отговорно общественото мнение?
Че Фидосова има наднормено тегло?
Че Василев е предпочел съобщение до медиите вместо поръчкова статия в Труд?

Снимка: news.bg
Съобщение до медиите от Емил Василев, народен представител от РЗС

Един коментар

Subscribe to comments with RSS.

  1. lilia said, on 24/10/2010 at 12:58

    То и у нейния мъжки кенеф една мивка стои счупена, от клатене


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: