If men define situations as real, they are real in their consequences. – Thomas theorem

A chain of events

Posted in Today by bendyourcircuit on 05/11/2011

След малко над десет месеца слалом броенето най-после удари нула. Постижението е двойно – успях да завърша в Германия и да се разведа завинаги със Софийския университет. Физически съм дроб, макар главата все още да е в кондиция и да щрака както обикновено. Най-после мога да си позволя няколко дни свободно време и да правя каквото си поискам, а не каквото трябва.

Турците са изключително гостоприемни, уважават клиента както почти никъде в България и готвят прекрасно. Нямам търпение това да стане масова практика и при нас – без значение дали става въпрос за бърза храна или за уж елитни ресторанти, които много често се бият в гърдите с юбергурманщината и незаменимостта си. Както си знаем, такива няма.

Зяпам страхотна поредица за управлението и личния живот на Садам Хюсеин. Всичките четири епизода, продукция на BBC, може да се гледат и онлайн. Заради държавния изорах стабилно количество литература за войната в Ирак, затова който се интересува от външна политика и международни преговори, може да хвърли едно око на тези две статии – най-добрите, които ми попаднаха.

Не ми се обяснява защо новият Google Reader е по-зле от стария – тук си е казано съвсем изчерпателно, а и който някога е ползвал предишната версия, сигурно вече си е изскубал косите и тихомълком е продължил да ползва новата. Основният положителен резултат от липсата на споделяне: по-малко киснене там и повече време за други полезни неща.

Поверед бай Modeselektor – Berlin

2 Коментари

Subscribe to comments with RSS.

  1. kr/iva said, on 05/11/2011 at 21:28

    мáшала и честито! скоро, надявам се, и по моята телевизия. тръпна за точно тази глътка въздух веднага след като се разделя с академията, но фактът, че перспективите ми след това са все още мътни и неясни, поражда някакъв детски страх…

  2. bendyourcircuit said, on 06/11/2011 at 20:06

    Patience, soldier :-) И това ще се намести. Стискам палци писането да върви добре!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: